Borlänge Elektra

Borlänge Elektra -

Lediga tjänster

Vi på Krylbo Elektra och Falun/Borlänge Elektra jobbar som servicepartner till industrin med elmotorer, pumpar, växlar, frekvensomriktare samt laser och vibrationsmätningar. Vi jobbar förebyggande eller när något går sönder. Både ute hos dig kund och på våra verkstäder. Snabbt, tryggt och flexibelt.

Vi växer och söker fler kompetenta och entusiastiska medarbetare

Vi söker dig som vill ingå i ett engagerat och erfaret team som tillsammans driver verksamheten mot uppsatta mål inom säkerhet, kvalitet och leverans. Samtliga tjänster kräver B körkort.

Vibrations/mättekniker

Just nu är vi i behov av att utöka vårt team med mättekniker. Som mättekniker hos oss kommer du utföra vibrationsmätning, analys och balansering på roterande maskiner samt 3D lasertrackermätningar på fasta föremål, främst inom industrin.

Du som söker har grundläggande kunskaper inom el och mekanik, har du dessutom tidigare industrivana är det ett plus. I tjänsten erbjuds du både intern och extern utbildning inom vibrations- och laserteknik.

Är du intresserad av ett utmanande yrke med
goda möjligheter att styra din arbetsdag så skall du söka denna tjänst.
Skicka en kort beskrivning av dig och din bakgrund till jobb@krylboelektra.se

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Leif Johansson, platschef mätgrupp, 0226-17 00 16
Placeringsort är Avesta

Servicetekniker

I rollen som servicetekniker kommer du att utföra service och reparationer av elmotorer, växlar, pumpar och andra objekt ute hos kund och i den egna verkstaden. Demontering, montage och uppriktning av objekt hos kund. Elektriska moment, såsom in- och urkopplingar, felsökning, installation och driftsättning är också vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Du som söker har tekniskt intresse och gärna erfarenhet av serviceinriktat arbete, kanske inom industri eller produktion. Du kanske arbetar som servicetekniker, elektromekaniker eller liknande idag. För att lyckas i rollen är det viktigt att du tycker om att ge god service och att lösa problem. Du är engagerad, flexibel och vågar prioritera samt ta egna beslut, alltid med kunden i fokus.

Låter det intressant?
Vi är nyfikna på dig som person, stor vikt kommer att läggas på vem du är och dina kunskaper inom el samt intresse och fallenhet för mekanik snarare än ditt CV. Skicka en kort beskrivning av dig och din bakgrund till  jobb@krylboelektra.se

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Niklas Englund, platschef Avesta, 0226-17 00 06
eller Johan Svelander, platschef Borlänge 0243–21 70 05
Placeringsort är Avesta eller Borlänge.

Lindare

Vi söker lindare till vår lindarverkstad där vi reparerar växelströmsmotorer, likströmsmotorer, transformatorer, spolar med mera.

Du som söker har ett brinnande intresse för elmotorer och dess grunduppbyggnad samt gärna tidigare erfarenhet från lindning. För att lyckas i rollen och trivas hos oss är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och flexibel. Gillar du att arbeta med ständiga förbättringar och att utföra arbete där kvalité alltid kommer först, då kan du vara den vi söker.

Låter det intressant?
Vi är nyfikna på dig som person, stor vikt kommer att läggas på vem du är och dina kunskaper och intresse för elmotorer snarare än ditt CV.
Skicka en kort beskrivning av dig och din bakgrund till jobb@krylboelektra.se

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Niklas Englund, platschef Avesta, 0226-17 00 06
eller Johan Svelander, platschef Borlänge 0243–21 70 05
Placeringsort är Avesta eller Borlänge.